va leaga
multe
secrete

Back

Ce sunt elementele „cookie”?

Prin „cookie” ar trebui înțelese datele IT, în special fișierele text, stocate în dispozitivele terminal ale utilizatorilor (computere, telefoane etc.) destinate utilizării paginilor de internet. Aceste fișiere permit recunoașterea dispozitivului utilizatorului și afișarea corespunzătoare a paginii de internet adaptate preferințelor sale individuale. De regulă, „cookies” conțin denumirea paginii de internet unde își au originea, ora stocării lor pe dispozitivul terminal și un număr unic.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) si este complet "pasiv" (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată, iar tehnic doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Pentru ce utilizăm „cookies”?

Elementele „cookies” sunt conținute în protocolul HTTP, utilizat pentru comunicarea între serverul de internet și browser. „Cookie” constă în: o cheie ce specifică numele, valoarea și durata vieții browser-ului pentru ștergerea fișierului cookie. Funcțiilor lor sunt, în mare parte, standard pentru setările asigurate de browser. Elementele „cookies” sunt utilizate pentru a facilita utilizarea paginii de internet și adaptării conținutului lor, inclusiv a ofertelor noastre, la preferințele utilizatorului și pentru a crește posibilitatea de utilizare și personalizarea conținutului paginii de internet.

Consimțământul utilizatorului pentru utilizarea cookie-urilor

Odată ce ai accesat site-ul nostru, vei fi întâmpinat de un mesaj prin care ți se va cere consimțământul în acord cu dispozițiile legale aplicabile cu privire la categoriile de cookie-uri pe care tu vei fi sau nu de acord să le folosim pe durata vizitei tale pe site-ul nostru. De asemenea, este important de reținut că prin consimțământul dat în sensul utilizării cookie-ului/urilor respectiv/e vei fi de acord și cu stocarea în condiții de siguranță a informațiilor colectate de cookie-ul/-urile cu care ai fost de acord.

Precizăm că oricând vei avea posibilitatea să blochezi rularea cookie-urilor așa cum vei vedea mai jos, dar și posibilitatea de a șterge informațiile colectate de cookie-uri.

Ce „cookies” folosim noi?

Există două tipuri de fișiere „cookies” – „sesiune” și „permanente”. Primele sunt fișiere temporare care rămân pe dispozitivul utilizatorului până la deconectarea acestuia de pe pagina de internet sau până la dezactivarea software-ului (browser web) – apoi, acestea sunt automat îndepărtate de pe dispozitivul utilizatorului. Fișierele „permanente” rămân pe dispozitivul utilizatorului pentru perioada de timp specificată în parametrii fișierului „cookie” sau până la îndepărtarea lor manuală de către utilizator. Cookie-urile permanente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv - cunoscute sub numele de "third party cookies" (cookie-uri plasate de terți) - care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevantă pentru utilizatori. Acest tip de cookie-uri pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Cookie-uri plasate de terți („third party cookies” – acestea sunt plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv și ar putea fi folosite în mod anonim pentru a memora istoricul de navigare al unui utilizator, astfel încât acestuia să-i fie livrată publicitate cât mai relevantă. Acest tip de cookie-uri pot fi blocate de un utilizator prin intermediul setărilor browser-ului. Fișierele „cookie” utilizate de partenerii operatorului paginii de internet fac obiectul propriilor lor politici de confidențialitate.

Elementele „cookies” pe care le folosim sunt proiectate în principal pentru facilitarea utilizării paginii noastre de internet, de exemplu, „rememorând” informațiile odată furnizate, în așa fel încât utilizatorul nu trebuie să le furnizeze de fiecare dată. De asemenea, utilizăm „cookies” care vă permit adaptarea conținutului prezentat pe internet la preferințele dumneavoastră (cum ar fi materiale publicitare și fotografii).

Confidențialitate și „cookies”

Acest site colectează automat anumite informații și le stochează în fișierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locația geografică a computerului sau a dispozitivului mobil, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informații sunt utilizate pentru a îmbunătăți acest site web și, datorită acestei îmbunătățiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor noștri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizată pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări navigarea unui utilizator pe site și pentru a colecta informații demografice, pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele vizitatorilor și nevoile acestora.

Astfel, atunci când utilizatorul accesează pagina noastră de internet, utilizăm „cookies” pentru a identifica browser-ul sau dispozitivul utilizatorului – „cookies” colectează diverse tipuri de informații, care în principiu nu constituie date cu caracter personal (nu permit identificarea utilizatorului). Unele informații, în funcție de conținutul și utilizarea lor, cu toate acestea, pot fi asociate cu o anumită persoană (de exemplu, adresa de e-mail care este informație cu caracter personal). Datorită politicii CCC de păstrare a confidențialității, datele sunt criptate, făcând astfel imposibilă accesarea lor de către persoanele neautorizate.

Redirecționare

Pe baza elementelor „cookie”, utilizăm tehnologia care ne permite să ajungem la utilizatorii care au vizitat anterior pagina noastră de internet, atunci când aceștia vizitează alte pagini de internet, inclusiv acele pagini ce aparțin entităților ce cooperează cu partenerii noștri.

Lipsa conectării între materiale publicitare afișate pentru utilizator și interesele și nevoile sale poate fi perturbatoare pentru acesta. Din acest motiv, suntem de părere că este mai atractiv și mai practic pentru utilizator să primească mesajele ce corespund intereselor și nevoilor sale ce trebuie identificate drept rezultat al analizei comportamentului său anterior pe baza tehnologiei elementelor „cookies”. Din acest motiv, suntem interesați de urmărirea conținutului publicitar pentru un utilizator, folosind diferite pagini de internet pentru a furniza conținut publicitar adaptat activității sale anterioare pe internet.

Fișiere „cookie” ale terților

Elementele ”cookie” pe care le utilizăm au drept scop principal optimizarea serviciilor utilizatorului atunci când se utilizează pagina noastră de internet. Cu toate acestea, cooperăm cu alte firme în cadrul activității lor de marketing (publicitate) – în scopul acestei cooperări, browser-ul sau alt software instalat pe un computer sau pe alt dispozitiv al utilizatorului stochează, de asemenea, elementele ”cookies” din partea altor entități ce desfășoară astfel de activități de marketing. Elementele „cookies” trimise de aceste entități ar trebui să îmbunătățească eficiența prezentării către utilizator a materialelor publicitate ce corespund activității sale online – terțele persoane asigură conținut publicitar pentru utilizatori.

Din acest motiv, în timpul vizitării paginii noastre de internet, elementele „cookie” din partea partenerilor noștri sunt, de asemenea, stocate pe computerul dumneavoastră sau pe alt dispozitiv. În acest mod, de exemplu, se colectează informații cu privire la produsele vizualizate sau achiziționate.

Mai jos veți regăsi o listă cu eventualele cookie-uri plasate de terți:

Denumire

  • Denumire cookie

Pentru ce sunt folosite

  • identificarea traseului de navigare al utilizatorilor pe site pentru afișarea sondajelor de opinie;
  • îmbunătățirea timpului de răspuns la accesarea paginilor de pe site;
  • gestionarea, optimizarea, personalizarea și trimiterea notificărilor de tip push către utilizatori

Unde sunt folosite

  • Întreaga platformă/ Aplicație

Durata

  • Cookie-ul setat în acest scop va expira la sfârșitul sesiunii.
  • Cookie-ul setat în acest scop este eliminat după 2 ani.

Categorie

  • Îmbunătățirea experienței utilizatorului platformei/ aplicație

Modul de blocare

  • Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.

Precizăm că nu avem control și nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale unor terțe părți, însă terțele părți se obligă să respecte legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului acestui site.

Eliminarea / blocarea elementelor „cookies”

Nu uitați că puteți administra utilizarea elementelor ”cookie” prin intermediul browser-ului dumneavoastră de internet.

În mod implicit, browser-ele de Internet sau alte elemente software instalate pe un computer sau pe alt dispozitiv al utilizatorului conectate la rețea permit introducerea anumitor tipuri de „cookies” pe un astfel de dispozitiv. Aceste setări se pot modifica în așa fel încât să se blocheze utilizarea elementelor „cookie” în setările browser-ului de internet sau să informeze cu privire la fiecare transfer al lor către dispozitivul utilizatorului. În acest mod, acordul exprimat cu privire la utilizarea acestei tehnologii se poate oricând modifica sau anula (blocarea salvării elementelor „cookie” în viitor).

Informațiile detaliate cu privire la posibilitățile și modurile de tratare a elementelor ”cookie” sunt disponibile în setările software (browser de internet). Aceste setări se găsesc, de regulă, în "opțiuni" sau în meniul de "preferințe" al browserului dumneavoastră. Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

  • Cookie settings in Internet Explorer
  • Cookie settings in Chrome
  • Cookie settings in Firefox
  • Cookie settings in Safari

Pentru setările cookie-urilor generate de terți, puteți consulta și site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Linkuri utile

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, recomandăm următoarele linkuri:

IAB România pune la dispoziție următorul site pentru a oferi mai multe informații privind confidențialitatea legată de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Limitarea utilizării elementelor „cookie” poate afecta unele funcționalități disponibile pe pagina de internet.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că renunțarea la elementele „cookie” se va aplica doar unui anumit browser. Acest lucru înseamnă că unele acțiuni vor trebui preluate pentru orice alt browser utilizat pe același dispozitiv sau pe un alt dispozitiv.

Aspecte de securitate legate de cookie-uri

Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate, nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

Cookie-urile pot fi, totuși, folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site, cât și pe mai multe alte site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și, în mod constant, marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

În general, browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Deoarece protecția identității este foarte valoroasă și reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat să se știe ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru că prin intermediul lor se transmit în mod constant, în ambele sensuri, informații între browser și website, dacă un atacator sau persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate. Deși foarte rar, acest lucru se poate întâmpla dacă browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată (ex: o rețea WiFi nesecurizată).

Alte atacuri bazate pe cookie implică setări greșite ale cookie-urilor pe servere. Dacă un website nu solicită browserului să folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi această vulnerabilitate pentru a păcăli browserele în a trimite informații prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizează apoi informațiile în scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important să fiți atenți în alegerea metodei celei mai potrivite de protecție a informațiilor personale.

POLITICA DE PĂSTRARE A CONFIDENȚIALITĂȚII ȘI ELEMENTELE „COOKIE” ALE GRUPULUI CCC

1. DISPOZIȚII GENERALE

1.1. Această politică de păstrare a confidențialității a Paginii de Internet, Aplicației (aplicației pentru browser) și Clubului CCC (denumită în continuare: ”Politică”) are scop informativ, ceea ce înseamnă că nu este o sursă de obligații pentru Utilizatorul Paginii de Internet sau Aplicației, Membrul sau Proprietarul Licenței (în sensul prevăzut de punctul 1.7 de mai jos).

1.2. Informațiile conținute în cadrul Politicii sunt generale. Informațiile detaliate cu privire la procesarea anumitor date cu caracter personal sunt puse la dispoziție, de fiecare dată, în conținutul clauzei referitoare la informații, amplasată într-un loc vizibil și ușor accesibil în timpul colectării lor. Acest lucru se aplică în mod special informațiilor cu privire la scopul și baza legală a procesării datelor cu caracter personal, perioada stocării lor și destinatarilor cărora le sunt transferate.

1.3. Administratorul datelor cu caracter personal:

- colectate prin intermediul Paginii de Internet, Aplicației (inclusiv utilizând elemente ”cookie”) sau alte canale de comunicații cu Utilizatorul sau Membrul Clubului;

- colectate prin intermediul Formularului Aplicației sau alte date colectate în urma completării formularului de înscriere a recenziei/POSTĂRII;

- obținute în baza activității Utilizatorului sau Membrului pe Internet, în aplicații pentru mobil sau prin accesarea prin browser.

- furnizate de către Proprietarul Licenței ca parte a cooperării în cadrul regulilor descrise în Reglementările pentru distribuirea lucrărilor #yesCCC, în special utilizând paginile de internet https://www.instagram.com și https://www.facebook.com și alte pagini de internet marcate sau co-marcate cu însemnele produselor Instagram și Facebook (incluzând sub-domenii, versiuni internaționale, widget și versiuni pentru telefoane mobile) sau prin introducerea în sistemul de informații prin intermediul funcțiilor disponibile pe paginile de internet ce permit adăugarea de fotografii sau păreri;

- locație date;

Este o companie Shoe Express S.A., cu sediul în Str. Pipera nr. 42, etajul 19, sector 2, București, România, 020309, înregistrată la Registrul Comertului sub Nr. J40/8764/2012, C.U.I. RO 30490303, (contact la adresa menționată mai sus, adresă de e-mail: info.ro@ccc.eu sau număr de telefon + 40 (31) 2296196 – plată conform conexiune standard – conform listei de prețuri a operatorului) – denumită în continuare ”Administrator”.

În cazul acordului, Administratorii datelor cu caracter personal ai Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței (de exemplu, obținut pe baza activității pe internet utilizând tehnologii, cum ar fi ”cookies”) pot fi și Partenerii CCC indicați mai jos, la punctul 8.15.

1.4 Utilizând datele de contact prezentate la punctul 1.3, puteți contacta și Ofițerul de Protecție a Datelor.

1.5 Datele cu caracter personal ale Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței sunt procesate conform Reglementării Parlamentului și Consiliului European (UE) 2016/679 din data de 27.04.2016 cu privire la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește procesarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95 / 46 / CE (Monitorul Oficial nr. 119 punct 1) (denumit în continuare și ”GDPR”) și altor reglementări în prezent în vigoare, i.e. pe întreaga perioadă a procesării datelor, dispoziții juridice cu privire la protecția datelor cu caracter personal (denumite în continuare: ”Date cu Caracter Personal”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată în mod direct sau indirect, în special pe baza unui element de identificare, cum ar fi nume, număr de identificare, date locație, identificator internet sau unul sau mai mulți factori specifici ce stabilesc identitatea fizică, fiziologică, genetică, psihologică, economică, culturală sau socială a unei persoane fizice.

1.6 Administratorul acordă o atenție specială în vederea protejării intereselor subiectelor datelor, asigurând în special faptul că datele colectate de acesta sunt:

- procesate conform legii, în mod corect și transparent pentru subiectul datelor;

- colectate în scopuri specifice, explicite și legitime și nu sunt procesate mai departe într-un mod incompatibil cu aceste scopuri;

- adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în scopurile pentru care au fost procesate;

- corecte și actualizate, așa după cum este necesar;

- păstrate într-o formă ce permite identificarea subiectului datelor pentru o perioadă de timp ce nu depășește perioada necesară scopurilor pentru care datele sunt procesate;

- procesate într-un mod ce asigură securitatea corespunzătoare a Datelor cu Caracter Personal, incluzând protecția împotriva procesării neautorizate sau ilegale și pierderii accidentale, distrugerii sau deteriorării, prin mijloacele tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

1.7. Toate cuvintele, frazele și abrevierile ce apar pe această pagină și sunt scrise cu majusculă (de exemplu Pagină de Internet) trebuie înțelese conform definiției lor conținute în Reglementările Paginii de Internet, Reglementările Programului de Loialitate al Clubului CCC sau Regulamentelor pentru distribuirea lucrărilor #yesCCC (toate reglementările disponibile pe Pagina de Internet [https://ccc.eu/ro]). În cazul în care documentele menționate anterior utilizează același cuvânt, aceeași frază sau abreviere într-un sens diferit, dispozițiile prezentei Politici trebuie citite conform definiției conținute în Reglementările Paginii de Internet, trebuie să li se atribuie toate aceste sensuri, în funcție de contextul utilizării cuvântului, expresiei sau abrevierii din Politică.

2. BAZA OBIECTIVĂ, LEGALĂ ȘI INTERVALUL DE OBȚINERE A DATELOR

2.1 De fiecare dată, scopul și intenția datelor procesate de către Administrator rezultă în principal din intenția serviciilor utilizate de către persoana respectivă.

2.2 Scopul și intenția datelor rezultă și din acordul Utilizatorului fiind specificate în continuare ca rezultat al acțiunilor întreprinse de acesta pe Pagina de Internet sau Aplicație. De exemplu, în cazul în care Utilizatorul Paginii de Internet nu este de acord să primească informații comerciale prin e-mail, Administratorul nu va procesa datele sale cu caracter personal în acest sens.

2.3 Scopurile posibile ale procesării Datelor cu Caracter Personal de către Administrator sunt, în special:

a. Încheierea și implementarea unui anumit contract sau întreprinderea de acțiuni la cererea unui viitor Utilizator - prin accesarea acestei platforme/Aplicații, sunteti de acord să deveniți parte la un Contract, ale cărui Termeni și Condiții vor fi stipulate în contract sau aici.

b. prezentarea către Utilizator de materiale publicitare, oferte sau promoții (reduceri) cu privire la produsele sau serviciile Administratorului sau entităților din cadrul Grupului CCC, destinate tuturor destinatarilor. Prin entități din Grupul CCC se înțeleg entitățile indicate de fiecare dată în lista anexată a entităților - dacă sunteți vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri și semnalizatoare web adresa dvs. IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referință, durata vizitei, fișierele log, interacțiunile cu site-ul nostru web și cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dvs. sau dispozitivul dvs. în conformitate cu această Politică de confidențialitate, informațiile pe care le-ați furnizat prin intermediul formularului de site pentru a efectua cercetări de marketing și pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicării noastre de marketing și pentru a o adapta la tendințele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activități de marketing, pentru a pregăti analiza noastră de business, pentru a personaliza serviciile și comunicările pentru dvs., pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct pentru aceleași servicii sau pentru produse și servicii similare. De asemenea, dacă sunteți abonatul nostru la newsletter, puteți primi materialele noastre de marketing, vă putem procesa datele personale pe care ni le-ați furnizat pentru a distribui materiale promoționale, putem face anunțuri despre adăugiri și modificări privind serviciile noastre, putem personaliza acest site și comunicarea noastră de marketing pentru dvs., vă putem trimite notificări prin e-mail (de exemplu despre ofertele noastre), putem trimite buletine de știri și revistele noastre de e-mail (ne puteți informa în orice moment dacă nu mai sunteți interesat de aceste materiale) sau vă putem trimite comunicări de marketing referitoare la activitatea noastră despre care credem că ar putea fi de interes pentru dvs.

c. evaluarea și analizarea activității și informațiilor despre Utilizator, inclusiv ca parte a procesării automate a Datelor cu Caracter Personal (elaborarea profilului), în vederea prezentării de materiale publicitare, oferte sau reduceri cu privire la produsele sau serviciile Administratorului sau entităților din Grupul CCC, destinate tuturor destinatarilor, într-un mod adaptat intereselor unui anumit Utilizator, unei anumite piețe sau unei anumite analize statistice;

d. urmărirea reclamațiilor și apărarea împotriva reclamațiilor din partea părților și terțelor persoane;

e. respectarea obligațiilor legale ce rezultă din reglementări, de exemplu reglementări fiscale și contabile;

f. purtarea corespondenței cu Utilizatorii

2.3 În cazul Utilizatorilor adulți, Datele cu Caracter Personal pot fi procesate și în următoarele scopuri:

a. prezentarea de materiale publicitare generale, oferte sau reduceri cu privire la produsele sau serviciile Administratorului sau entităților din Grupul CCC, într-un mod adaptat intereselor unui anumit Membru (stabilire profil);

b. prezentarea, crearea, acordarea și implementarea de materiale publicitare, oferte sau reduceri dedicate (inclusiv Promoții și Cadouri) pentru Membru cu privire la produsele și serviciile Administratorului sau entităților din Grupul CCC (ce nu sunt disponibile persoanelor ce nu sunt membrii ai Clubului), adaptate preferințelor lor (stabilire profil), inclusiv ca rezultat al unei proces automat de luare a deciziilor.

2.3 În cazul Proprietarilor de Licență, Datele cu Caracter Personal pot fi procesate și în scopul distribuirii Lucrărilor, prezentării imaginii Proprietarului de Licență și a imaginii terțelor părți pentru care există aprobarea de utilizare a sa.

2.4 Baza procesării Datelor cu Caracter Personal ale Utilizatorului constă în principal în necesitatea ducerii la îndeplinire a unui contract în care acesta este parte sau necesitatea de întreprindere de acțiuni la cererea sa, înainte de încheierea contractului (Articolul 6 paragraf 1 litera b) din GDPR). Acest lucru se aplică în principal Datelor cu Caracter Personal furnizate în Formularul de Rezervare sau la înregistrarea unui Cont pe Pagina de Internet sau în Aplicație și Formularul de Solicitare pentru Clubul CCC, iar în cazul Proprietarilor de Licență, Datelor cu Caracter Personal furnizate în special prin paginile de internet https://www.instagram.com și htpps://www.facebook.com sau prin intermediul introducerii lor în sistemul de informații prin funcțiile disponibile pe Pagina de Internet ce permite adăugarea de fotografii sau comentarii.

2.5 Necesitatea îndeplinirii contractului reprezintă și baza procesării Datelor cu Caracter Personal în vederea prezentării materialelor publicitare, ofertelor sau reducerilor adaptate intereselor Membrului, precum și crearea, acordarea și implementarea lor într-o versiune dedicată Membrului. Însă, acestea se aplică doar Membrilor adulți.

2.6 În cazul altor operațiuni de procesare în scopuri de marketing, baza pentru o astfel de procesare constă în îndeplinirea obiectivelor ce rezultă din interesele justificate în mod legal stabilite de Administrator sau de către entitățile din cadrul grupului CCC (Articolul 6 paragraf 1, litera f din GDPR).

2.7 Pentru alte scopuri (diferite), Datele cu Caracter Personal ale Utilizatorului pot fi procesate pe baza acordurilor exprimate în mod voluntar, pe baza dispozițiilor legale în vigoare (atunci când procesarea este necesară în vederea îndeplinirii obligației legale a Administratorului) sau atunci când procesarea este necesară într-un alt scop față de cele prezentate la punctele 2.6 și 2.7 de mai sus, rezultând din interesele legitime urmărite de către Administrator sau de către o terță parte, în special în vederea stabilirii, evaluării sau apărării împotriva reclamațiilor (i.e. Articolul 6 (1) literele a), c) și f) din GDPR).

2.8 Administratorul poate procesa, în special, următoarele Date cu Caracter Personal:

a. Utilizatorii Paginii de Internet sau Aplicației:

- Datele cu Caracter Personal furnizate în formularul de creare a unei POSTĂRI: prenume, adresă de e-mail, locație, texte, fotografii) și alte date colectate în timpul utilizării Paginii de Internet sau Aplicației;

- alte date, în special obținute pe baza activității Utilizatorului pe Internet, în aplicațiile de mobile, incluzând acele date obținute prin intermediul Paginii de Internet, Aplicației sau altor canale de comunicație cu Utilizatorul;

b. Parte:

- Datele cu Caracter Personal furnizate în Formularul de creare a unei POSTĂRI (în special: prenume, adresă de e-mail) și alte date colectate.

c. Proprietar Licență:

- Datele cu Caracter Personal furnizate ca parte a cooperării, așa după cum se descrie în Reglementările pentru distribuirea lucrărilor #yesCCC, inclusiv ca parte a fotografiilor și părerilor furnizate utilizând pagina de internet https://www.facebook.com sau prin introducerea lor prin funcțiile disponibile pe Pagina de Internet ce permite adăugarea lor;

2.9 Furnizarea Datelor cu Caracter Personal este voluntară, însă, ar putea fi necesară, de exemplu, pentru transmiterea unei POSTĂRI a Utilizatorului Consecința netransmiterii Datelor cu Caracter Personal ar putea fi imposibilitatea de îndeplinire efectivă a activităților menționate anterior.

2.10 În scopul prezentării materialelor publicitare generale, ofertelor și reducerilor destinate tuturor Clienților CCC, într-un mod adaptat intereselor unui anumit Utilizator sau membru adult, Administratorul poate citi preferințele sale, de exemplu, analizând cât de des vizitează Pagina de Internet. Acest lucru permite o înțelegere mai bună a așteptărilor Utilizatorului și adaptarea la nevoile sale. Datorită utilizării tehnologiilor avansate de către Administrator, acțiunile de mai sus ar trebui efectuate adesea de sistem într-un mod automat, grație căruia conținutul trimis este cel mai actual, iar Utilizatorul ar trebui să se poată familiariza rapid cu acesta.

2.11 Furnizarea Datelor cu Caracter Personal este voluntară, însă, ar putea fi necesară, de exemplu, pentru transmiterea unei POSTĂRI a Utilizatorului Consecința netransmiterii Datelor cu Caracter Personal ar putea fi imposibilitatea de îndeplinire efectivă a activităților menționate anterior.

2.12 În scopul prezentării materialelor publicitare generale, ofertelor și reducerilor destinate tuturor Clienților CCC, într-un mod adaptat intereselor unui anumit Utilizator sau membru adult, Administratorul poate citi preferințele sale, de exemplu, analizând cât de des vizitează Pagina de Internet/ Aplicația. Acest lucru permite o înțelegere mai bună a așteptărilor Utilizatorului și adaptarea la nevoile sale. Datorită utilizării tehnologiilor avansate de către Administrator, acțiunile de mai sus ar trebui efectuate adesea de sistem într-un mod automat, grație căruia conținutul trimis este cel mai actual, iar Utilizatorul ar trebui să-l poată citi rapid.

2.13 În cazul Membrilor adulți, analiza intereselor menționată sau mai sus sau preferințele vor fi utilizate și pentru crearea, acordarea și implementarea materialelor publicitare personalizate.

1. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Politică de confidențialitate și cookie-uri, este necesar să acordăm acces la datele dvs. personale societăților din cadrul Grupului CCC și terților care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim, și anume:

  • 1. instituții financiare,
  • 2. organe specializare în descoperirea și prevenirea a fraudei,
  • 3. furnizori de servicii tehnologice,
  • 4. furnizorii de servicii aferente serviciului clienți.
  • 5. furnizori și colaboratori de servicii legate de marketing și publicitate.

1.1 Partenerii CCC pot participa la procesarea Datelor cu Caracter Personal într-un domeniu limitat, în special aceia care ajută din punct de vedere tehnic la rularea Paginii de Internet, Aplicației, de exemplu furnizorii serviciilor de găzduire sau serviciilor IT, companiile ce se ocupă de service-ul software, precum și furnizorii de servicii juridice și de consultanță.

1.2 Ca parte a activităților de marketing (publicitare), Administratorul utilizează serviciile terțelor persoane ce utilizează cookies pe Pagina de Internet / în Aplicație. Catalogul acestor entități este descris în detaliu la punctul 8.15 din prezenta Politică.

2. DREPTURILE PERSOANELOR LA CARE SE REFERĂ DATELE

4.1 Regulamentul GDPR oferă anumite drepturi persoanelor vizate. Aveți dreptul de a accesa și de a rectifica (corecta) înregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi dacă acestea sunt inexacte. Ne puteți solicita să ștergem aceste date sau să încetăm prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor excepții. De asemenea, ne puteți solicita încetarea utilizării datelor dvs. în scopuri de marketing direct. Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de protecție a datelor dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care vă prelucrăm datele dvs. personale. Când este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea - la cererea dvs.- să vă furnizăm datele personale sau să le transmitem direct unui alt operator. Dacă accesul nu poate fi furnizat într-un interval de timp rezonabil, vă vom furniza o dată la care informațiile vor fi transmise. Puteți solicita, de asemenea, informații suplimentare despre: scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informațiilor și cât timp vor fi stocate. Dacă doriți să executați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa madalina.oprea@jantea-law.ro, oricând.

AVERTIZARE! Vă rugăm să vă exersați cu înțelepciune drepturile și să rețineți că abuzul de drepturi vă poate atrage răspunderea.

Datele de contact ale Autorității Naționale de Protecție a Datelor cu Caracter Personal sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet: http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

4.3 În cazul în care procesarea se bazează pe acordul Utilizatorului, acesta își poate retrage oricând acordul său. Cu toate acestea, retragerea acordului nu afectează legalitatea procesării ce a fost efectuată pe baza acordului său până la retragerea sa.

5. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL CĂTRE O ȚARĂ TERȚĂ

5.1 Ca parte a utilizării de către Administrator a instrumentelor ce ajută la desfășurarea acțiunilor sale de zi cu zi, de exemplu, Google, Datele cu Caracter Personal ale Utilizatorului pot fi transferate către o țară din afara Spațiului Economic European, în special către Statele Unite ale Americii (SUA) sau către o altă țară în care o entitate ce cooperează cu acesta întreține instrumentele de procesare a Datelor cu Caracter Personal în cooperare cu Administratorul. CCC se străduiește să aplice garanții adecvate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale în timpul transferului și pentru a le utiliza numai în conformitate cu relația dvs. cu CCC și cu practicile descrise în această Politică de confidențialitate.

5.2 Utilizatorul are dreptul de a obține o copie a documentelor de securitate utilizate de către Administrator cu privire la transferul Datelor cu Caracter Personal către o țară terță, contactând Administratorul.

CCC minimizeaza riscul pentru drepturile și libertățile dvs., prin faptul că nu colectează sau stochează informații sensibile despre dvs.

În măsura permisă de legile aplicabile în materie de protecție a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor clienți (pentru implicarea în afaceri sau pentru a confirma calitatea înaltă a serviciilor noastre), auditori, agenți, autorități de supraveghere sau alți furnizori de servicii externe pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. Vom indica în mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date dacă este bine cunoscut în momentul inițierii procesării.

Putem, de asemenea, dezvălui datele dvs. personale:

  • în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
  • în legătură cu orice procedură judiciară în desfășurare sau potențială;
  • pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane în scopul prevenirii fraudei).

6. PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

6.1 Datele cu Caracter Personal pot fi stocate pe perioada de timp de utilizare a Paginii de Internet sau a Aplicației, însă vor fi șterse la trei ani după de la ultima activitate a unei anumite persoane pe Pagina de Internet, în Aplicație, cu excepția cazului în care legea (de exemplu, reglementările contabile sau fiscale) va obliga Administratorul să proceseze Datele cu Caracter Personal mai mult timp.

6.2 În cazul în care procesarea Datelor cu Caracter Personal depinde de acordul Utilizatorului, Datele cu Caracter Personal pot fi procesare până la retragerea acordului.

6.3 O parte din Datele cu Caracter Personal pot fi stocate mai mult timp, în cazul în care Utilizatorul are orice pretenții față de Administrator pentru urmărirea acestora de către Administrator sau pentru a se apăra împotriva pretențiilor din partea terților.

6.4 Datele cu Caracter Personal pot fi stocate pentru o perioadă diferită de timp, în funcție de domeniul lor și scopul procesării lor.

6.5 În orice caz, o perioadă mai lungă de timp de stocare a Datelor cu Caracter Personal este decisivă.6.6 Fără a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei secțiuni, vom păstra informații și documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:

  • în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
  • în cazul în care informațiile / documentele sunt relevante pentru orice procedură judiciară în curs sau potențială;
  • pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane în scopul prevenirii fraudei).

7. INFORMAȚII COMERCIALE

7.1 Administratorul are capacitatea tehnică de a comunica cu Utilizatorul (de exemplu, prin e-mail).

7.2 Informațiile comerciale cu privire la produsele sau serviciile Administratorului sau entităților din partea Grupului CCC pot fi trimise doar conform acordului exprimat de către Utilizator. Uneori, un astfel de acord ar putea fi necesar pentru încheierea și ducerea la îndeplinire a unui contract.

8. COOKIES

8.1 Datorită faptului că tehnologia cu privire la cookie utilizată de către Administrator colectează informații despre fiecare persoană ce vizitează Pagina de Internet sau Aplicația, următoarele dispoziții ale Politicii se aplică tuturor Utilizatorilor ce utilizează Pagina de Internet sau Aplicația.

8.2 Pagina de Internet și Aplicația utilizează tehnologie ce stochează și obține accesul la informații pe un computer sau pe alt dispozitiv conectat la rețea (cookie), în vederea asigurării confortului maxim la utilizarea Paginii de Internet sau Aplicației, inclusiv pentru scopuri statistice și pentru adaptarea conținutului materialelor publicitare prezentate la interesele Utilizatorului. În timpul vizitei Utilizatorului pe Pagina de Internet sau în Aplicație, datele cu privire la activitatea Utilizatorului pe Internet pot fi automat colectate.

8.3 Un fișier cookie reprezintă informații text scurte trimise de server și salvate pe dispozitivul utilizatorului (de regulă, pe hard disk-ul computerului sau pe un dispozitiv mobil). Acesta stochează informații de care Pagina de Internet sau Aplicația poate avea nevoie pentru a se adapta la modurile în care Utilizatorul le folosește și pentru a strânge date statistice cu privire la Pagina de Internet sau Aplicație, de exemplu, ce pagini de internet au fost vizitate, ce elemente au fost descărcate și numele domeniului ISP sau a țării de origine a Utilizatorului. Tehnologia ce stochează și obține accesul la elementele de identificare ale Utilizatorului, permite Aplicației să lucreze în modul offline și să salveze preferințele utilizatorului ce nu este autentificat. Aplicația stochează ID-ul curent al Utilizatorului până când Utilizatorul se autentifică în Aplicație, modifică site-ul Aplicației în Pagina de Internet în versiunea lingvistică propusă de CCC sau dezinstalează (șterge) Aplicația din dispozitivul mobil.

8.4 Atunci când Utilizatorul utilizează Pagina de Internet sau Aplicația, se utilizează cookies pentru a identifica browser-ul sau dispozitivul său – cookies colectează diverse tipuri de informații, care, de regulă, nu constituie date cu caracter personal (nu permit identificarea Utilizatorului). Unele informații, în funcție de conținutul și utilizarea lor, pot fi însă asociate cu o anumită persoană – atribuirea unor anumite comportamente unui Utilizator specific, de exemplu, prin conectarea lor la datele furnizate în timpul completării formularului de înscriere a unei POSTĂRI – putând fi astfel considerate drept date cu caracter personal.

8.5 Elementele cookies utilizate sunt destinate în principal facilitării folosirii de către Utilizator a Paginii de Internet sau Aplicației, de exemplu, prin ”amintirea” informațiilor furnizate la un moment dat, pentru a nu fi necesară furnizarea lor de fiecare dată precum și pentru ajustarea conținutului lor, inclusiv conținutului publicitar, la preferințele Utilizatorului. De asemenea, cookies sunt utilizate pentru a crește posibilitatea de utilizare și personalizare a conținutului paginilor de internet și aplicațiilor, inclusiv prezentarea, crearea, acordarea și implementarea materialelor publicitare, ofertelor sau reducerilor dedicate Utilizatorului conform intereselor sale (se aplică doar în cazul în care acesta are și calitatea de membru).

Prin intermediul tehnologiei cookie utilizată pe Pagina de Internet și Aplicație, este posibilă cunoașterea preferințelor Utilizatorului – de exemplu, analizând cât de des acesta vizitează Pagina de Internet. Analiza comportamentului online ajută la o înțelegere mai bună a obiceiurilor și așteptărilor utilizatorilor și la adaptarea nevoilor și intereselor lor. Datorită acestei tehnologii, este posibilă prezentarea către Utilizatori a materialelor publicitare adaptate nevoilor și intereselor lor. Pe baza elementelor cookie, Administratorul utilizează și tehnologia ce-i permite ajungerea la Utilizatorii care au vizitat anterior Pagina de Internet sau Aplicația atunci când aceștia utilizează paginile de internet ce aparțin altor furnizori de servicii de internet.

8.5 Un Utilizator se poate opune acțiunilor Administratorului întreprinse pentru atingerea scopurilor descrise la punctul 8.5 de mai sus, atunci când se bazează pe un interese legitim urmărit de Administrator sau de către o terță persoană.

8.6 Obținerea și stocarea de informații utilizând cookies sunt posibile pe baza acordului Utilizatorului. În mod implicit, browser-ele de Internet sau alte software instalate pe un computer sau pe al dispozitiv conectat la rețea permite amplasarea elementelor cookies în mod implicit pe aceste dispozitive, colectând astfel informații cu privire la Utilizatori. În setările browser-ului web, conținutul exprimat cu privire la utilizarea tehnologiei cookie poate fi oricând modificat sau revocat. Retragerea acordului nu afectează legalitatea procesării efectuate pe baza acordului înainte de retragerea sa (în paragrafele 8.17 – 8.20 din această Politică, sunt prezentate informații detaliate cu privire la modul de retragere a acordului). Baza procesării datelor astfel obținute constă în interesul legitim al Administratorului – ce constă în nevoia furnizării de conținut de înaltă calitate de către Administrator ca urmare a adaptării sale la preferințele utilizatorilor și marketingul – inclusiv marketing direct – produselor și serviciilor Administratorului, pentru Membrii Clubului – nevoia de îndeplinire a contractului. În cazul retragerii, compania noastră nu va putea furniza complet serviciile în cadrul Clubului CCC.

8.7 În ceea ce privește informațiile colectate de fișierele cookie ce pot fi asociate unei anumite persane, se aplică dispozițiile Politicii cu privire la Datele cu Caracter Personal, în special cu privire la drepturile subiectului datelor. Informații detaliate cu privire la informațiile colectate de cookies sunt puse la dispoziție, printre altele, în conținutul informațiilor amplasate într-un loc vizibil și ușor accesibil în timpul primei vizite pe Pagina de Internet

8.8 Elementele cookies utilizate pe Pagina de Internet sau în Aplicație nu sunt nocive pentru Utilizator sau pe computerul / dispozitivul terminal utilizat, motiv pentru care vă recomandăm să nu le utilizați în browser. Pe Pagina de Internet și în Aplicație, se utilizează două tipuri de elemente cookies: cookies sesiune ce rămân salvate pe computerul sau dispozitivul mobil al Utilizatorului până la deconectarea de pe pagina de internet sau închiderea software-ului (browser web) și cookies permanente ce rămân pe dispozitivul Utilizatorului pe perioada de timp specificată de parametrii fișierului cookies sau până la îndepărtarea lor manuală într-un browser web.

8.9 Datele cu Caracter Personal pot fi stocate conform punctului 6 din prezenta Politică, în funcție de persoana la care se referă Datele cu Caracter Personal colectate de cookies: Utilizator

8.10 Datele cu Caracter Personal colectate de cookies cu privire la un Utilizator vor fi stocate până la ridicarea unei obiecții. Administratorul va șterge Datele cu Caracter Personal de fiecare dată, în cazul în care nu sunt utilizate în scopuri de marketing timp de 3 ani, cu excepția cazului în care legea obligă Administratorul să proceseze Datele cu Caracter Personal o perioadă mai lungă de timp.

8.11 O parte din Datele cu Caracter Personal pot fi stocate o perioadă mai lungă de timp, in urmatoarele situatii:

  • în cazul în care Utilizatorul a ridicat obiecții împotriva Administratorului,
  • pentru ca Administratorul să ridice obiecții și
  • pentru ca Administratorul sa se apăre de obiecțiile primite din partea terților.

8.12 În orice caz, o perioadă de timp mai lungă pentru stocarea Datelor cu Caracter Personal este decisivă.

8.14 Elemente cookies utilizate pe Pagina de Internet:

Tip cookies Denumire Descriere Timp expirare
Permanent cookies-modal Creat atunci când citiți mesajul cu privire la utilizarea elementelor cookies de către pagina de internet. Necesar pentru a ascunde mesajul pentru Vizitatorii care au citit deja mesajul 1 an
Permanent umbrella Vă permite să specificați dacă „modulul umbrella” trebuie afișat 1 an
Permanent PHPSESSID Stochează ID sesiune lună
Permanent device_view Identificare dispozitiv lună
Permanent pos_select Reamintește selectarea magazinului păstrat pe durata sesiunii

8.15 Elementele cookies utilizate de către Administrator sunt folosite în principal pentru optimizarea serviciului Utilizatorului atunci când acesta utilizează Pagina de Internet sau Aplicația. Cu toate acestea, Administratorul cooperează cu alte companii în domeniul activității de marketing (publicitate) – în scopul acestei cooperări, browser-ul sau alt software instalat pe un computer sau pe un alt dispozitiv al Utilizatorului salvează și elementele cookie din partea entităților ce efectuează aceste activități de marketing. Elementele cookie trimise de aceste entități sunt destinate asigurării implementării efective a presupunerii prezentării către Utilizator doar a acelor materiale publicitare ce corespund intereselor și nevoilor sale individuale – după părerea Administratorului, afișarea unui material publicitar personalizat este mai atractivă pentru Utilizator decât un material publicitar ce nu are legătură cu nevoile sale. Fără aceste fișiere, acest lucru nu ar fi posibil, deoarece companiile ce cooperează cu Administratorul sunt cele care asigură conținutul materialelor publicitare pentru Utilizatori.

Ca parte a activităților de marketing, Administratorul utilizează serviciile companiilor ce utilizează cookies pe Pagina de Internet / Aplicație, în special:

1. Google AdWords

2. Google Analytics

3. Google DoubleClick

4. Hotjar

5. Facebook

6. AdForm

8.16 Mai multe informații cu privire la elementele cookies utilizate de aceste companii pot fi găsite în politicile lor cu privire la confidențialitate.

8.17 Clientul poate modifica modul în care elementele cookies sunt utilizate de browser sau Aplicație și poate inclusiv bloca sau șterge acele elemente cookies ce provin de pe Pagina de Internet (sau alte pagini de internet). Pentru a face acest lucru, schimbați setările browser-ului sau ale Aplicației. Metoda de îndepărtare depinde de browserul web folosit. Informațiile cu privire la modul de ștergere a elementelor cookies ar trebui să se afle în tab-ul ”Help” al browser-ului web folosit. Îndepărtarea elementelor cookies nu reprezintă același lucru cu ștergerea Datelor cu Caracter Personal de către Administratorul Datelor cu Caracter Personal obținute prin intermediul elementelor cookies.

8.18 De exemplu, în Internet Explorer, elementele cookies pot fi modificate din: Tools - > Internet Options - > Privacy; în browser-ul Mozilla Firefox: Tools - > Options - > Privacy; în timp ce în Google Chrome: Settings - > Show advanced settings - > Privacy - > Content settings - > Cookies. Căile de acces pot varia în funcție de versiunea browser-ului folosit.

8.19 Informații detaliate cu privire la administrarea elementelor cookies pe un telefon mobil sau pe un alt dispozitiv mobil pot fi găsite în manualul utilizatorului / ghidul utilizatorului pentru un anumit telefon sau dispozitiv mobil.

8.20 Restricționarea utilizării elementelor cookies pe un anumit dispozitiv face imposibilă sau îngreunează în mod semnificativ utilizarea corectă a Paginii de Internet sau Aplicației, de exemplu, fiind conectată cu incapacitatea de păstrare a unei sesiuni de autentificare

8.21 De asemenea, este posibilă și blocarea elementelor cookies ale terțelor persoane cu acceptarea simultană a elementelor cookies utilizate direct de Administrator (în funcție de setările browser-ului pe care l-ați selectat).

8. CONTACTUL CU ADMINISTRATORUL

8.1 Oricând există posibilitatea contactului direct cu Administratorul trimițând un mesaj relevant în scris sau prin e-mail la adresa Administratorului indicată la începutul Politicii sau prin telefon sau e-mail, la numărul de telefon sau adresa de e-mail indicată la începutul Politicii.

8.2 Administratorul stochează corespondența în scopuri de statistică și pentru cel mai bun și rapid răspuns la solicitările primite precum și în scopul soluționării reclamațiilor și deciziilor luate pe baza notificărilor cu privire la intervențiile administrative din Contul indicat. Adresele și datele colectate în acest mod nu vor fi utilizate pentru comunicare, în alte scopuri decât implementarea aplicației.

8.3 În cazul contactului cu Administratorul în vederea îndeplinirii acțiunilor specifice, Administratorul poate întreba din nou persoana respectivă cu privire la transferul datelor, inclusiv a datelor cu caracter personal, de exemplu sub forma prenumelui, numelui, adresei de e-mail etc, în vederea confirmării identității sale și permiterii retrimiterii datelor de contact într-un anumit caz și îndeplinirii acțiunii solicitate. Furnizarea acestor date nu este obligatorie, însă poate fi necesară pentru îndeplinirea activităților sau obținerea informațiilor de interes pentru persoana respectivă.

9. SECURITATE

9.1 Administratorul aplică măsurile tehnice și organizatorice corespunzătoare asigurarii protectiei datelor cu caracter personal.

Administratorul asigură următoarele măsuri tehnice pentru prevenirea accesului neautorizat și modificarea Datelor cu Caracter Personal transmise electronic:

a. Asigurarea Datelor cu Caracter Personal împotriva accesului neautorizat.

b. Certificat SSL pe paginile unde sunt furnizate Datele cu Caracter Personal.

c. Criptarea datelor utilizate pentru a autoriza o persoană ce utilizează funcționalitatea Paginii de Internet

d. Accesul la Cont doar după furnizarea datelor individuale de autentificare și parolei.

Pentru a vă proteja confidențialitatea datelor și a informațiilor personale pe care le transmiteți prin utilizarea acestui site web, vom menține garanții fizice, tehnice și administrative.

Actualizăm și testăm tehnologia noastră de securitate în mod continuu. Restricționăm accesul la datele dvs. personale doar acelor angajați care trebuie să știe acele informații pentru a vă oferi beneficii sau servicii. În plus, instruim angajații noștri cu privire la importanța confidențialității și menținerea confidențialității și securității informațiilor dvs.

Dacă apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina și pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere în conformitate cu politica noastră privind încălcarea datelor cu caracter personal. În cazul în care se constată că scurgerea poate duce la vătămări fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, fraudă sau pierdere financiară), vă vom contacta fără întârzieri nejustificate, cu excepția cazului în care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate în deplină cooperare cu autoritatea competentă de supraveghere.

10. DISPOZIȚII FINALE

10.1 Pagina de Internet poate conține linkuri către alte pagini de internet. Administratorul vă încurajează să citiți termenii și politicile de confidențialitate utilizate pentru alte pagini de internet. Această Politică se aplică doar activităților indicate ale Administratorului.

Administratorul își rezervă dreptul de a modifica Politica pe viitor – acest lucru poate avea loc, printre altele, din următoarele motive importante:

a. modificări ale dispozițiilor obligatorii, în special cu privire la protecția Datelor cu Caracter Personal, legii telecomunicațiilor, serviciilor furnizate electronic și reglementărilor cu privire la drepturile consumatorului, ce afectează drepturile și obligațiile Administratorului sau drepturile și obligațiile subiectului datelor;

b. dezvoltarea funcționalității sau Serviciilor Electronice dictate de progresul tehnologiei internetului, incluzând aplicarea / implementarea de noi soluții tehnologice sau tehnice ce afectează domeniul Politicii.

10.2 Administratorul are obligația de fiecare dată de a comunica pe Pagina de Internet și în Aplicație informațiile cu privire la modificările Politicii. Cu fiecare modificare, noua versiune a Politicii va apărea cu o nouă dată.

10.3 În caz de îndoieli sau contradicții între Politică și acordurile acordate de o anumită persoană sau informațiile furnizate de către Administrator în clauzele cu privire la informații furnizate în timpul colectării Datelor cu Caracter Personal (de exemplu, prin intermediul formularului de înregistrare pe Pagina de Internet), indiferent de dispozițiile Politicii, baza pentru îndeplinirea de către Administrator a activităților este reprezentată de acordurile voluntare sau de dispozițiile legale, iar informațiile cu privire la subiectul datelor sunt furnizate în cadrul clauzelor menționate anterior cu privire la informații. Cu toate acestea, prezentul document este pur informativ (nu este un contract sau o reglementare).

10.4 Prezenta versiune a Politicii intră în vigoare în data de 25.06.2018.