toate
drumurile duc
la concurs

Inapoi

orasul tau iti stie povestile.
pasii te poarta spre altele noi!

Ai experiente urbane faine? Impartaseste-le! Curios sa vezi ce zic altii despre locurile din oras? Inspira-te!

Cele mai fun cluburi si restaurante, cele mai fresh sali de sport, cele mai cool expozitii si muzee sunt aici, pe CCC Shoes Map! Recomandate de experti urbani, ca tine!

#pinyourcity si poti castiga cele mai tari experiente în orasul tau! Avem premii noi in fiecare luna, ca sa-ti facem pofta de explorat!

Ai fost într-un loc cool? Pune-i pin ca sa-ti pui numele in tragerea la sorti.

Valentine’s Day si varianta lui autohtona, Dragobetele, sunt momente speciale in care ne aratam dragostea fata de cei dragi, poate mai mult decat de obicei. Noi credem, insa, ca iubirea ar trebui sa fie celebrata mai tot timpul. Sau macar o luna intreaga. J

Suntem convinsi ca veti gasi o multime de modalitati de a sarbatori aceste zile dedicate iubirii. Dar noi va propunem ceva mai diferit! Luna aceasta va invitam sa puneti pe harta locurile din Bucuresti in care v-ati indragostit. Altfel spus, vrem sa fim partasi la fericirea voastra si sa descoperim, prin intermediul vostru, cele mai romantice sau suprinzatoare locuri in care te poti indragosti in Bucuresti.

Ne dorim ca in 2020 sa incepem o aventura pasionala cu orasul in care lucram, traim, iubim, iar pentru acest lucru, ne lasam inspirati de voi.

Evident, va rasplatim cu premii. Prin urmare, puneti un pin pe harta cu locurile din Bucuresti pana pe 29 februarie si puteti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre urmatoarele premii:

  • Incaltaminte CCC pentru el si pentru ea
  • O zi la Therme pentru doua persoane
  • Un set de accesorii CCC vesele si colorate de care te vei indragosti la prima vedere

Castigatorii vor fi anuntati pe 1 martie 2020.

Regulamentul concursului